Σχετικά με εμένα

O Στέλιος Τσερκέζης γεννήθηκε το 1972 στην Ρόδο. Υπήρξε Κοστολόγος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, Εισηγητής με μεγάλη διδακτική εμπειρία και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα κοστολόγησης, ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων ή κατασκευής εφαρμογών στο Excel .

Είναι πιστοποιημένος χρήστης της Microsoft (Microsoft Certified Trainer) στην έκδοση Office 2010.

Από το μεράκι του για την εφαρμογή του Excel δημιούργησε τον PlanetExcel.gr , την πρώτη ιστοσελίδα στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με την βοήθεια των χρηστών της εφαρμογής. Από το 2004 μέχρι σήμερα ο Planet Excel αριθμεί πάνω από 2.900 μέλη καθώς και περίπου 19.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα.

Στην διάρκεια των σεμιναρίων που υπήρξε εισηγητής, ειδικά σε αυτά που διεξήχθησαν στην επαρχία, οραματίστηκε το να μπορεί οποιοσδήποτε από όλη την Ελλάδα να έχει πρόσβαση στα ίδια σεμινάρια που διεξάγονται και στην Αθήνα. Αυτό τον οδήγησε στην μελέτη του E – learning και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας Excelixis.com.

To 2011 ξεκινάει το κέντρο εκπαίδευσης υπολογιστών Excelixis στον Άγιο Νικόλαο Αττικής και μεταδίδει γνώση και εμπειρία στους συμμετέχοντες σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, θα ήταν χαρά μου να μου αφήσετε κάποιο σχόλιο ή να εγγραφείτε στο RSS feed για να λαμβάνετε μελλοντικά άρθρα στις τροφοδοσίες σας.